Penubuhan Kelab Badminton Kolej Unikop & Gambar

Pada pukul 5.45ptg,perjumpaan utk penubuhan Kelab Badminton telah dimulakan.

Ahli-ahli mula hadir satu demi satu.

Mesyuarat dimulakan oleh Shahidan  pada pukul 6.15ptg tanpa penasihat yg lambat hadir..hehehehehehehehehhe~

Isi-isi perjumpaan hari ni ialah perlantikan AJK dan mengadakan sesi cadangan utk memantapkan lagi kelab ni.

Penasihat bagi Kelab Badminton ialah En.Hanafi.

Presiden – Shahidan [AS 120 Sem 4/Physical]

Bendahari – Nur Adlin [AS 120 4c/Bilologikal/Blok c]

AJK – Zarul Izzudin [AS 120 4C/Biologikal]

Ahli-ahli yang mendaftar buat masa kini seramai 40 org..

Kelab ini juga mendapat tajaan pihak kolej dari segi kewangan [menurut Shahidan].

Pendaftaran dibuka sehingga Khamis ini. Bagi sesiapa yg berminat boleh berjumpa dgn Nuradlin

atau Zarul.

Sebarang pertanyaan atau cadangan,boleh diutarakan kepada AJK atau just bg komen kat blog ni je..

Meeting AJK akan diadakan sebelum Cuti ni manakala, Meeting utk ahli akan dibuat selepas Cuti tahun baru cina.

Hope korg support kelab ni supaya sbg student,kita xlah boring sbb xtau nk buat apa bila ada masa lapang..

lagi-lagi bila waktu ptg..asyik tidur jer,susah juga kalau mcm tu..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s