Ahli baru unikop gossips team

Hai,to all my dear friends
i am new right here..and i hope all my dear friends especially from my class….akan berjuang untuk mempertahankan diri agar tidak fail lagi…especially me…hehehe
i will be more hardworking for this sem and teh future sem…adios

New Member of Blog Unikop Gossips Team – GDayah [AC 110/Sem 4]

2 thoughts on “Ahli baru unikop gossips team

  1. salam.. =) firstly sy nak tanya..
    1) dip.perakaunan susah x,lg2 saya x da asas dalam prinsip akaun sbb sy dr aliran sains mse f5..
    2) apa subjek yg saya akan bljr dlm bdg perakaunan ini?
    3) student ac110 nie ade yg sombong2 x atau kedekut ilmu ke? hehe😉
    4) pensyarahnye ok?
    5) pakaian mcm mane?
    6) nasihat utk sy sblm terjun dlm bdg nie? =>
    tq…

  2. hi,aina.. mostly, ramai juga la yg cakap akaun susah.. even yg ada basic pun tepuk kepala nk jawab..tapi maybe klu awak berusaha,xde masalh rasanya..as long awak minat..
    ttg subject,saya xleh nak cakap..sbb saya dari kos sains..yg sy tau,awk akan blja byk akaun n business.
    student2nya terdiri drp pelbagai org…he3~
    pensyarah terbaik~
    pakaian bebas, as long tutup aurat.. no mini skirt n jeans..hu3~
    nasihat saya, try tanya diri sama ada,betul2 nak amik diploma akaun.. n pasti unikop ni adalah pilihan mutklak awak.. smoga awak berjaya!!! ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s