Assignment CSC 134

Macam biasa,bagi sesiapa yg tak dapat assignment CSC 134,saya dah postkan utk korg kat blog ni!!
Semoga korg dapat siapkan semua assignment!!
dan jangan lupa bagi cadangan utk meningkatkan lagi blog ni~!
TQ!!

Assignment CSC 134

credit to Farhana [AS 120 sem 4,Biologikal]

One thought on “Assignment CSC 134

  1. wah!bagusla sekarang ada blog utk dapat assignment kat blog.
    lain kali senang kalau tertinggal ataupun nak refer balik assignment yg lepas! tak ada plan untuk buat pass year masuk dalam blog ni ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s