Subjek Bel 312 SUSAH!!!!

subjek bel 312 untuk students account sem 4 memang susah kali nie…but takde final exam bcoz task for students account 100% at lecturer’s hand
….antara assignment yang kiter kena buat adalah kena membuat presentation sebanyak 4 kali…
first presentation is for individual..second is group presentation…third is individual presentation lagi…and the last one is group presentation…Saya rse susah bcoz the presentations hanye sekali je…x boleh repeat…andai kte x puas hati dengan markah presentation tu kte x boleh ulang macam subjek HPD.Selain itu,presentaion nie akan dirakam dan akan dihantar ke UITM…susah ke tak susah ….kalo pihak uitm x puas hati mereka akan bagi markah yang sepatutnyer kte terima taw…So,ape pun best of luck to student account sem 4….FIGHTING!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s