Bermulanya Cuti Mid-Semester!!

Peace
Peace
Macam mana korg punya perasaan bila cuti mid sem dah start?? Bagi sesetengah pelajar ada yg ckp,”Hoorey,cuti-cuti m’sia~!!” Ada plak yg tepuk dahi sebab w/pun cuti kerja yg dibagi pensyarah bertimbun-timbun smpi rasa malas nk buat!! Korg cuti ni bawa buku x?? Kitorg budak2 AS 120 sem 4 skrg dah berteknologi tinngi! Assignment QMT 110,miss kasi melalui e-mail (ringan skit berat beg!!heheheheheheheehehehehe!). Tapi lain plak citer utk assignment CSC 134.. Puan bagi assignment@tutorial guna kertas tapi budak2 kelas tetiba mcm ketagih nak ambil assignment melalui internet terutamanya Zarul.. pelik btl bdk2 ni..tapi,korg tau xkewujudan blog ni??inilah kegunaanya..agar korg s s senang dapat maklumat terkini ttg kelas@lecturer atau assignment yang hilang dan perlbagai lagi function blog ni!! Korg support la blog ni smpi bila2..agar pelbagai manfaat yg leh kita dapat..dan ingin saya tegaskan sekali lagi,Blog Unikop Gossips Team ni bukan dibuat oleh pihak Kolej tapi dibuat oleh saya,iaitu ‘Pelajar Kolej Unikop’. Tujuan saya mencipta blog ini adalah seperti yg saya nyatakan di atas..Blog ni bukan utk Sem 4 shj tapi utk SEMUA sem dan SEMUA COURSE..

Tapi disebabkan blog ni masih lagi kekurangan tenaga bekerja dan team dari pelbagai Semester,mmg agak sukar utk saya bergerak seorg. Blog ini mempunyai 3 org yg bergerak sbg ‘Contributor’ atau penyampai iaitu Dayah [AC 110] dan Amy [BM 111]. I’m Still waiting for Stacey Lipang Musa to join my group and become my Contributor. Where r u Stacey??do u interested?? Email me if u want!!can’t wait!! Bagi sesiapa yang rasa berminat nak join blog dan jadi sebahagian dari team amatla dialu-alukan..terutamanya dari Kursus Office Management!! Sasa xnak jadi ke?? i’m waiting sbb korg yg OM sem 4 ada byk aktiviti,kan?So,I need a report ttg aktiviti yg korg akan anjurkan..Agak penat juga nak handle dan tulis blog sorg2..minggu lepas,mcm nk pengsan rasanya sbb xcukup tidur dan penat sbb habis kelas,terus tulis blog..tapi,xpernah rasa kesal atau mengalah utk blog ni sbb saya akan pastikan blog ni akan berjaya sbg blog yg berguna utk para pelajar Kolej UNIKOP!!

Ok,sampai sini jer utk hari ni..bagi korg yg ada sebarang cadangan ataupun komen,amatlah saya berbesar hati klu korg melaksanakan benda ni!!
sekali lagi saya ucapakan, Selamat bercuti dan Happy Chinese New Year!!

p/s: w/pun kolej cuti tapi blog ni xder cuti!!so,akan ada byk benda yag akan di-update-kan!! Selalu selalu la buka blog ni!! じゃ、ね~!!

3 thoughts on “Bermulanya Cuti Mid-Semester!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s