Selamat Kembali Ke Kolej!

Akhirnya kita berjaya juga menjejajkkan kaki ke kkolej lepas cuti mid sem.. aapa cerita korg semua? baik2 sahaja??
macam mana assignment yg perlu disiapkan? ada yg kena marah dgn lecturer? hehehheehhe~ mesti ada punya..
Kitorg kena marah dgn lecturer CSC.. Presentation xsiap.. tapi,semua kena present juga w/pun xsiap.. Kelas 4C kena tahan smpi pkl 7 mlm..dasyat x?

Pasal QMT plak semua kelam kabut nak siapkan pagi Selasa kat dalam kelas..Hahahahaha~ Akhirnya,rupanya tu assignment utk group~ Baru lega hati org yg xsempat nak siapkan..
Penat juga la Hari Selasa smlm..smpi xsmpt nak Update blog..kesian kat diri sendiri.. T.T

klik kat bawah ni klu nak tgk GAMBAR2 student tgh bz nak siapkan assignment QMT..hehehehhe~

2 thoughts on “Selamat Kembali Ke Kolej!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s