Vending Machine Di Kolej Unikop?

Pernah tak korg terfikir pasal ‘Vending Machine’ untuk

diletakkan kat kolej kita ni?? Saya terfikirkan benda ni

semalam apabila terlihat ‘Vending Machine’ ni kat tempat

kerja.. Agak menarik juga kalau benda ni dapat jadi

kenyataan sebab kebanyakan pelajar suka membeli minuman

atau makanan ringan jika habis kelas atau menunggu waktu

untuk kelas seterusnya 🙂.. ‘Vending Machine’ ini popular di

luar negara terutamanya,Jepun, negara yang paling banyak

‘vending machine’😮
.. ada macam2 ‘Vending Machine’ yg

wujud.. ‘Vending Machine’ yg paling famous diketahui

ialah utk, air soda & kopi.. contohnya,Coke,Pepsi,Nescafe

dan lain2..

Vending Machine At Tokyo
Vending Machine At Tokyo

Tapi kalau nak ikutkan, machine yg jual air

RO ialah salah satu ‘Vending Machine’ juga.. Tapi,tu air

RO dan kurang mendapat sambutan pelajar.. 😦

Saya mencadangkan kita meletakkan ‘Vending Machine’

seperti Air Soda,Coffee dan makanan ringan.. Apa pendapat

korang? Saya ingin bertanya kepada MPP,adakah saya boleh memberi cadangan ini kepada anda utk dilaksankan? atau MPP mewakili kami sebagai pelajar utk menyatakan hasrat ini kepada pihak kolej? Jika ramai yg bersetuju melalui komen di blog ini,saya harap pihak MPP dapat menunaikannya..😀

Jika anda bersetuju dgn cadangan ini dan ingin ianya

menjadi kenyataan,sertakan komen anda sebanyak yg mungkin

agar MPP@ pihak yg berkaitan menyedari cadangan kita..
Anda xperlu mendaftar utk menghantar komen kerana blog

ini dibuka utk semua pelajar Unikop.. Tiada sebarang

pendaftaran yg diperlukan.. Hanya sertakan ‘Nama’ ,

‘Email’ dan sertakan komen anda di kotak yg disediakan..

Sebarang cadangan dan komen anda akan menentukan kemajuan

di Kolej kita..😉

2 thoughts on “Vending Machine Di Kolej Unikop?

  1. khalidyazit

    yer ke??wow~xpernak pulak tahu benda ni pernah terjadi..time batch korg benda tu pernah berlaku??
    thanks 4 ur information n comment!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s