UNIKOP SCIENCE CLUB MEETING JULY 2009!

Akhirnya Kelab Sains Unikop dah menjalankan perjumpaan mereka yg pertama..rupa-rupanya,perjumpaan ini dibuat oleh koordinator Sains dan lecturer2 mereka..mereka tak nak kelab sains bekubur begitu sahaja tanpa sebarang usaha utk menaikkan nama kelab sains ini..
Perjumpaan bermula pada pukul 6 ptg di Student Center (saya datang lambat 10minit sbb terlupa ada meeting..hehehehehehe) .. Puan Ros sebagai pemula acara majlis.. Beliau adalah koordinator utk Department Sains.. Turut serta bersama beliau ialah Cik Zarini + Cik Aishah.. Majlis perlantik bermula pada pukul 6.15ptg.. Permintaan dari lecturer2 yg berucap,mereka ingin AJK terdiri daripada SEm 5..mereka xnak sem 6 terlibat agar diorg2 ni dpt concerntrate kat study diorg.. kat sini saya senaraikan nama AJK Kelab Sains Unikop..
 PENASIHAT : SIR FAIRUZ
 PENGERUSI  : FIRDAUS
 N.Pengerusi : ARIFF
 S/U  : KHATIJAH
 N.S/U  : HAFIEZAH
 BENDAHARI : FARA
 N.BENDAHARI : FIKREY
Utk AJK setiap sem ,saya xdapat nak senaraikan semua sebab saya terlupa nama2 mereka..sorry yer.. yg saya Pasti utk sem 6 ialah Kak Syikin dan Sem 5 ZArul Izzudin..
Acara majlis ditutup dgn ucapan dari Miss ZArini ttg etika pemakaian ketika di kolej dan waktu kuliah.. ingat kawan2!! NO JEANS & FLIP FLOP ,Selipar jamban!! DIHARAMKAN sama sekali.. Denda akan dikenakan jika anda melanggar etika pemakaian UiTM.. (mmg sedih bila dgr berita ni..nampaknya kena shopping byk seluar slack la plak lepas ni..)
So,harapan kepada AJK2 ni,harap boleh naikkan nama Kelab USC..dah lama kelab ni berkubur,so it’s ur time 2 bring back the glamorous day!! SELAMAT BERJAYA!!

6 thoughts on “UNIKOP SCIENCE CLUB MEETING JULY 2009!

  1. uit uit… sy pnah la jadi pres kelab USC neyh.. rasanya korg knal koot… THe problem is… Our club cant move forward with much activities because there are not enuf support from our own kolej.. macamne nak buat aktiviti klau kos dlm paperwork rm1200++ tapi yg diluluskan hanya RM50 ang a karton of mineral water.. korg pkir ar sndri…

  2. MOHD HARIZ,
    yeap..saya kenal awak..hehehehehehehe~ saya faham dan pernah mengalami apa yg korg pernah alami dgn HEP..tapi,saya berharap sgt sem ni ada dinner..sedih sbb kami nih xpernah try p dinner USC..sedih2..

  3. Salam,
    saya mnta maaf cz sem ni,saya x bercdg nak wat dinner..tapi,jgn bmbg,saya & AJK usc yg len akn cube sdaya upaya untuk membgnkan kelab ini semula.Insya Allah..Sy bercdg nak wat sambutan hari raya yg paling meriah thn ni(^_^)Insya Allah..Kalu diiznkanNya..ape2 hal,sy akn gtau next time or akn tmpal notis nti.K,bye..

  4. Firdaus,
    saya harap anda boleh buat dinner+ sambutan hari raya yg meriah sekali tahun ni..hahahhaha!! lagi bagus kalau sambutan nih kita buat bersama2 dgn Kelab Kursus yg lain mcm OM+ BM + CS..marilah kita merapatkan hubungan silaturahim..xpernah lagi ada kelab yg bergabung utk buat GRAND DINNER..semua org mcm nak berpuak2 pun xelok jg,betul x??mari kita jadikan tahun ini,tahun yg tergempak sekali..saya harap cadangan saya ini dapat dipertimbangkan..satu lagi,jangan buat kat kolej..bosan..sebab kelab sains blm pernah buat dinner kat hotel kecuali utk part 6 shj..so,i hope u can get the cool place for our party..thank u!! ^0^

  5. usagi..sian korg.. akak pun penah rase ape yg korg rase..
    nak wat xtvt tp xde sponser dr kolej..klu ade pun mcm xikhlas je bg kan?
    akak dr blaja smpai da keje ni pun anti ngan ketua HEP tu.. songlap duit agk yer dia tu.. (ops..statement nak kne saman ni..hahaha..mampus aku)
    managment kolej akan ok bila 2 org pengampu yg maha hebat berambus..haha..bila la tu kan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s