Past Sem Paper [NEW!]

Ok,kali ni saya buka page utk sesiapa yg nak ambil past semester exam paper.. So,korg xpayah nak pening kepala nak buka laman web yang kena pergi banyak link.. kalau sesiapa yg ada request nak paper,just request jer.. and it would be nice if u could say ‘Thank You’ to me after u downloaded the file ~😉

Buat masa ni,ni je paper yg saya boleh ambik sbb line internet ada masalah buat sementara waktu..hheheheehhe~

BIO 120 – OCT 2008

BIO 150 – OCT 2008

BIO 200 – OCT 2008

BIO 250 – OCT 2008

Bio 250 – OCT 2008

CHM 259 – OCT 2006

5 thoughts on “Past Sem Paper [NEW!]

  1. Malang sekali ,Paper utk QMT 110,xwujud dalam UiTM Digital Library.. so,saya xboleh nak tunaikan permintaan anda~
    mayb itu paper tertutup kot..

  2. wahai adik .. hehehe~ akak dh lama xmasukkn paper dlm ni. hehe~ apa kata adik try p kat digital library.. dlm tu adik leh download paper adik.. sorry ye sbb akak pun dh tamat belaja.. hehehe~ ;D

  3. kalau rajin pegi library..ade byk soalan past sem.. xjumpa..tye kak tasya yg jd kesayangan itu..lols!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s