Majlis Berbuka Puasa anjuran OM 114 [July-Dec 2007] [PurPearls]

Majlis ini dibuat pada sem lepas,[Purpearls]..korg ingat lagi x?bagi sesiapa yg pergi pasti ingat..bg yg x tu,mmg ssh skit nk ingat..heheheheheheehehehe~ ucapan terima kasih kpd pelajar dan lecturer yg bagi sokongan dan hadir ke majlis ni..dengan kamu semua,majlis ni jadi lebih meriah dan ber’cahaya’!! Mula2,masa nak naik bas agak nervous jg sbb skit sgt org yg pergi..bila sampai kat hotel,nampakla dlm 10-15 org [pelajar+lecturer]..nervous bertambah2 lagi bila majlis nak start sbb still xnmpk muka tetamu yg patut hadir..rupa2nya kebanyakan yg hadir lepas isyak..barula dewan makan tu nmpk penuh dan meriah dgn suara..lega juga hati..w/pun bukan saya yg mengaturkan majlis ni tetapi sbg volunteer,saya pun turut serta nervous bersama kakak2 senior OM..huh~!! tapi 1 je xseronok sbb tetamu utama yg ditunggu xdpt hadir sbb masalah kesihatan..tapi,nasib baik kumpulan penyanyi lelaki,FLAVA xmembatalkan kedatangan mereka..kalau x,sunyi je la majlis tu..Setibanya FLAVA,suasana menjadi lebih meriah!tepukan utk mereka sbb suara mereka mmg ‘DA BOOOM’!! Majlis ni tamat dlm pkl 11.30mlm.. Tahniah kepada kakak2 senior OM yg anjurkan majlis ni! Berapa markah yg korg dpt utk subjek ni?? Kongsila dgn kitorg~!! (^0^)

5 thoughts on “Majlis Berbuka Puasa anjuran OM 114 [July-Dec 2007] [PurPearls]

  1. Wah~ A-!! Tahniah!! Kami seluruh team doakan kejayaan korg utk last sem ni~!!😀
    Terima kasih sebab berkongsi cerita dgn kami~!!
    Korg xnak tambah apa2 ke kat dlm page ni??🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s