Video

ni adalah laman untuk video yang dirakamkan oleh student unikop utk pelbagai acara.
Kepada sesiapa yang ingin menyumbangkan video mereka,dengan berbesar hati saya menerima video anda.

Amaran : Tiada video yang berunsur futnah,lucah atau yang diharamkan oleh kerajaan!
Harap anda memberi kerjasama!

 

ni adalah video yang dirakam ketika majlis ‘perpisahan’ budak2 2C masa Dec – April 2008.

walaupun agak ringkas tapi meriah.. Makanan pun sedap terutamanya Kek Chocolate Indulgence Secret Recipe~huh!tapi time tu kek tu dah cair..

Monitor class ni ialah Shahidan.tgkla time dia berucap and time dia nak padamkan lilin kat kek tu!apa la dia ni..ajakla semua budak2 tiup lilin sama2!!hahahahahahahaha!!

Pensyarah pun semua sporting!

Miss Irma,Miss Hanim,Miss Sha,Miss Huda dan Chief yang bg cadangan suruh buat party ni, Sir Hanafi! Miss & Sir mmg Cool!! I was expecting all the lecturer will sing a song for us but in the end,Sir Hanafi jer yg nyanyi..

anyway,it was a nice memories!

bila lagi nak buat mcm ni?

ni plak time dah abis kemas..pukul 12.oomlm..kitorg still xbalik lagi..

nak dgr zarul n fendi menyanyi!

Saya pernah tanya Afendi,dia pernah masuk ‘Malaysian Idol’ ‘One In A Million’? sbb saya mcm ada pernah nampak muka dia time iklan!tapi dia kata,’tak ada lah’

tapi maybe muka jer kot yg seiras..

Anyway,Afendi mmg suka menyanyi and suara dia mmg sedap!!

Go Go,Fendi!kalau masuk ‘OIAM’,saya akan sokong awak!!

hahahahahahahahaha!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s