Majlis Perpisahan 2C [April 18 2008]

Open ur eyes BIG~!! percayalah ini ialah Sir Hanafi dari Department BEL Kolej Unikop~!! Time ni kalau tak silap.dalam pukul 11.00mlm kot.. Sir nak nyanyi lagu lama tapi org yg incharge kat bahagian audio xder lagu yg sir nak..tapi,menarik juga sir menyanyi lagu ni~
Part yg paling kelakar bila lagu ni nak habis..boleh pula Sir menyanyi sambil menbalas msg!! Khai dan Wani pula jadi penari tambahan!! tepukan utk mereka~!! Korg cuba perhatikan Azizi [yg tinggi lampai,pakai baju lengan panjang warna hijau tua] dari start Sir menyanyi sampai habis,dia asyik ke sana ke sini,ke kiri ke kanan~hahahaahahahhahaha~ sbbnya Azizi tgh kemas tmpt tu~ Terima kasih diucapkan kepada dia dan semua pihak yg bertungkus lumus mengemas tempat tu! (Saya plak xleh nak kemas sbb tgh rakam video! :-P)

Zarul asyik gelak😀 sampai sakit perut tapi kenapa Lili mcm serius jer :|??erm..
Kalau korg tgk smpi habis video ni,korg akan nmpk Sir mengoyangkan kakinya sambil menjerit~!! Korg boleh nampak tangan Jijo menunjuk tepat ke arah kaki Sir tu!!
Kenangan yg xdpt dilupakan~! Selepas habis je lagu ni,bdk2 laki ada nyanyi lagu dari kumpulan Dewa,tajuk lagunya xingat tapi mmg lawak gila sbb semua ambil part.. Saya xdpt nak rakam sbb sibuk menguruskan audio utk diorg..rugi btl!!😦


Time ni plak Sir Hanafi berduet dgn Nabila menyanyi lagu ‘My Heart’.. Suasana agak diam sbb semua nak hayati mereka menyanyi..Sir plak xtau lirik lagu ni,so dia pun mereka lirik sendiri~ yg paling banyak menyanyi ialah Nabila sbb dia ingat lirik.. SO sweet both of them~ bila ending,video xstabil sbb mikrofon berdengung..sorry about that~!!

4 thoughts on “Majlis Perpisahan 2C [April 18 2008]

  1. lgu dewa 19>>>>sedang ingin bercinta<<<<
    hahahahahaha thanks 4 remember my class..
    hahahhaaha
    gambate!!
    hope we can manage other progrm wif u all

  2. of course we can manage other activity together as long as we keep in touch! thanks again 4 ur comment!😀

    p/s: terima kasih bgtau tajuk lagu tu!!dah lupa tajuk lagu dewa tu sbb dah lama xdgr!!

  3. usagi-chan!
    aiyo, t’ingt memories time duk unikop dlu!!!
    tq sbb upload vid ni…i dh watched kt youtube 2 gak…

  4. pheonixangel,
    thanks sbb sudi datang melawat blog ni..hahahahaha~ttg video tu,sama2 kat awak juga..teruskan support blog ni w.pun awak ialah alumni unikop!! ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s