Musim Final Exam Yang Bakal Berakhir!! + Aktiviti Akan Datang!

Hey,semua~!! lama xbuka blog ni~!! tak sangka dah sampai seribu yang masuk page ni~!! thanks again 4 ur support!!
Musim exam dah bermula..ada yang dah tamat pun exam diorg n ada yg still kena tunggu paper diorg utk habis..mcm mn soalan??best x??hahahahahaha~!! all the best utk korg semua!!
Byk aktiviti yg dah berlaku kat sekeliling kita ni.. korg tau yg kitorg dah buat Tournament Badminton??agak sedih jg sbb ramai yg xtau..
Byk Grand Dinner dan aktiviti dari kelab lain mcm camping.. diorg cakap semua aktiviti ni menyeronokkan..tahniah diucapkan pada semua penganjur!
dan semester ni pun dah nak tamat..bermulalah semester baru utk smester depan! Pengambilan Julai dijangka akan mendapat sambutan hangat dikalangan lepasan SPM..mesti leh dpat ramai junior!!yeah!! xsabar nak tgk kerenah pelajar baru..hohohohohoho😀 terkenang zaman dolu-dolu..hehehehehehe~
utk facilitator yg bakal handle bdk2 ni,all the best!!!!! ‘Dera’ diorg cukup2 mcm yg kita kena dulu~hehehehehehhe~
okla,korg jgn lupa,bg yg ddk kat asrama, 17hb mei ni tarikh akhir duduk asrama..
and all the best for pelajar yg dihantar utk mewakili kolej utk Sukan Di antar Kolej2 bersekutu UiTM!!! pastikan kita berjaya!! terutama utk Kelab Badminton!!! tunjukkan yg terbaik dari korg!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s